Μέθοδος laser GreenLight PVP

Τόσο χρειάζεται σε ενα άνδρα να αναπτυχθεί υπερτροφικός προστάτη.Οι μισοί απ όλους τους άνδρες πάνω απο την ηλικία των εξήντα ετών ,θα παρουσιάσουν αυτήν την πάθηση που είναι γνωστή επίσης ως καλοήθης υπερλασία του προστάτη ή ΚΥΠ.Απο την στιγμή που ένας άνδρας φτάσει τα 70 ή τα 80 του , κατά 80% θα παρουσιάσει,συμπτώματα του ουροποιητικού που περιλαμβάνουν:

  • Συχνή ούρηση,ειδικά τη νύκτα
  • Ξαφνική επιθυμία για ούρηση 
  • Καταβολή προσπάθειας ή πίεσης για ούρηση 
  • Πόνος ή αίσθηση καύσου 
  • Αίσθηση ότι η κύστης σας δεν αδειάζει ποτέ πλήρως 
  • Σταγονοειδής διαφυγή ούρων
  • Αδύναμη ροή

Απώλεια προσωπικής ελευθερίας , πολλοί άνδρες αναφέρουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους, πχ η αποφυγή ταξιδιών ,χρήση λεκάνης τουαλέτας αντί για ουρητήριο ή μη φορώντας παντελόνια ανοικτού χρώματος.Οι συχνές επισκέψεις στην τουαλέτα,ιδιαίτερα τη νύχτα , μπορούν να διακόψουν τον ύπνο.

Μια απλή και Αποτελεσματική Λύση..

Αν αυτά τα προβλήματα σας είναι γνώριμα,ή αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας για να προσαρμοστείτε σε αυτά, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει μια απλή λύση.

Ονομάζεται Greenlight PVP-Επιλεκτική Φωτοεξάχνωση του Προστάτη, και μπορεί να σας απελευθερώση από τα προβλήματα στην ούρηση χωρίς να συμβιβαστείτε στον τρόπο ζωή σας  με τον τρόπο με τον οποίο εσείς θέλετε,χωρίς συμβιβασμούς.

Συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της κλασικής χειρουργικής διουρηθρικής μεθόδου (TURP),με την ασφάλεια ,άνεση και ευκολία των χαμηλής επεμβατικότητας θερμικών θεραπειών.

Η μέθοδος Greenlight PVP χρησιμοποιεί ένα Laser πολύ υψηλής ιχύος για την άμεση εξάχνωση και ακριβή αφαίρεση του υπερτροφικού προστατικού ιστού.

Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν σπίτι λίγες ώρες μετά την επέμβαση και μπορούν να επιστρέψουν στίς καθημερινές δραστηριότητες μέσα σε λίγες μέρες.Η μέθοδος Greenlight PVP προσφέρει ουσιαστική λυση στην ΚΥΠ-ελευθερία απο τα συμπτώματα της ούρησης,άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες,χωρίς συμβιβασμούς.

Πως δουλεύει το Greenlight PVP;

Μια λεπτή οπτική να εισέρχεται μέσα στην ουρήθρα διαμέσου ενός κυστεοσκοπίου.Η ίνα μεταφέρει ενέργεια πράσινου φωτός laser το οποίο εξαχνώνει γρήγορα και αφαιρεί με ακρίβεια τον υπετροφικό πραστατικό ιστό.Ο γιατρός μπορεί με ασφάλεια να δεί και να ελέγξει την περιοχή θεραπείας,προσαρμόζοντας  τη διαδικασία στις απαιτήσεις και τα ανατομικά χαρακτηριστικά του κάθε ασθενή.Η φυσιολογική ροή των ούρων αποκαθίσταται άμεσα και τα συμπτώματα της ούρησης εξαφανίζονται.

Που διενεργείται η επέμβαση Greenlight PVP;

Διενεργείται σε Νοσοκομείο ή κλινική.Οι ασθενείς μπορούν να αναχωρήσουν για το σπίτι τους μετά απο μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα.

Θα πονέσω κατά τη διάρκεια της επέμβασης;

Οι ασθενείς δεν έχουν αναφέρει πόνο καταά την διάρκεια της επέμβασης.Ο γιατρός θα συζητήσει μαζί σας τον τύπο της αναισθησίας που θα χορηγηθεί.

Τί κίνδυνοι ή επιπλοκές υπάρχουν;

Υπάρχουν ελάχιστες επιπλοκές.Οι περισσότεροι ασθενείς ένα πολύ υψηλό βαθμό ικανοποιήσης.Υπάρχει μια πολυ μικρή πιθανότητα οι ασθενείς να έχουν ελαφριά αίσθηση καύσου κατα την διάρκεια της ούρησης ή να δούν λίγο αίμα στα ούρα για μερικές ημέρες.

Μερικοί άνδρες ίσως να βιώσουν λίγο πιο έντονα συμπτώματα,τα οποία μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν απο τον ιατρό.Ίσως να παρατηρηθεί παλίνδρομη εκσπερμάτωση , <<ξηρός οργασμός>>.

Θα πονάω μετά την επέμβαση;

Μετά την επέμβαση μπορεί να έχετε ήπια ενόχληση,όπως ελαφριά αίσθηση καύσου κατη την ούρηση για περίπου μια εβδομάδα.Αυτό αντιμετωπίζεταο εύκολα με ήπια αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Πολλοί ασθενείς έχουν άμεση ανακούφιση απο τα συμπτώματα και δραματική βελτίωση στην ροή των ούρων συνήθως εντός 24ώρου απο την επέμβαση.

Θα υπάρξουν καθόλου σεξουαλικές παρενέργειες;

Η μέθοδος Greenlight PVP δέν θα πρέπει να επηρεάσει την ικανότητα σας να έχετε στύση ή οργασμό.Μπορεί να συμβεί παλίνδρομη εκσπερμάτιση ή ξηρός οργασμός.Αν είστε σεξουαλικά ενεργός , να περιμένετε ότι θα παραμείνετε έτσι.

Πως μπορώ να μάθω περισσότερα για την μέθοδο Greenlight PVP;

Μιλήστε  στον ουρολόγο σας ή τον θεράποντα ιατρό σας ή επισκευθείτε την ιστοσελίδα www.greenlightlaser.gr

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *